fbpx
  • Ozadje pisarniški stoli Ergovision

O nama

Ergovision je naš novi projekat i dopuna priče koju gradimo u WBC d.o.o. već od 2003. godine. U svim tim godinama smo se vrlo uspješno dokazali kod prodaje različitih tržnih marki, gdje smo našim kupcima uvijek željeli ponuditi nešto više. Tako smo se uvijek znali pobrinuti i za profesionalno savjetovanje kao i za postprodajne aktivnosti, jer se naš rad i poslanstvo nikada ne završava samo s prodajom proizvoda. Sve to su naše vjerne stranke znale cijeniti zato nam se ponovno i ponovno vraćaju.

Naš petnajstgodišnji razvoj nam je isto tako donio nebrojena iskustava na područjima internet trgovine, komuniciranja preko poslovnih veza i društvenih mreža. Sa sve bržim razvojem internet prodaje i internet objavljivanja smo znali slijediti trendove, jer smo bili svjesni da sve više kupaca traži prvu informacijo prije kupnje određenog proizvoda upravo na internetu. Zato smo svu svoju energiju usmjerili upravo u odgovarajuće informiranje preko internetskih stranica.

Kupce, koji su pokazali interes da prije odluke o kupovini pobliže pogledaju ili testiraju koji od proizvoda iz naše bogate ponude, smo pozvali u veliki i novo opremljeni izložbeni salon u Stični. Tako smo danas vodeća tvrtka za prodaju četirikotačnika www.atv.si i kamp prikolica www.kampix.si na slovenskom tržištu.

Zbog svih prošlih iskustava i pribavljenih znanja smo se odlučili svoj prodajni program raširiti i na područje ergonomskih uredskih stolica. Ovog puta želimo na tržištu nastupiti sa vlastitom tržnom markom proizvoda, koju možemo oblikovati i razvijati u pravcu, da u najvećoj mogućoj mjeri zadovolje želje i potrebe za udobno i zdravo sjedenje. Glavni putokaz kod razvojnih odluka će svakako predstavljati vrhunsko oblikovan proizvod koji će se odlikovati odličnom ergonomijom i tako će ispunjavati svoje poslanstvo u vašim radnim sredinama. Za početak vam predstavljamo iFlex, iTrek i iStyl!

Sve više vremena svoga života presjedimo. Zato nek postane vaše sjedenje što udobnije.

ERGOVISION, for your comfortable sitting.

Boštjan Vene, direktor

Logo Ergovision

© 2017, 2018, 2019 WBC d.o.o., Uredske stolice Ergovision. All rights reserved.