fbpx
  • Ozadje pisarniški stoli Ergovision
Uredske stolice

Uredske stolice Ergovision iTrek

Ergonomske računalne uredske stolice Ergovision su prilagodljive, udobne i osiguravaju odgovarajuću podršku za rad s računalom. Uredske stolice Ergovision iTrek udružuju odličnu ergonomiju i trendovski oblik, te tako dižu vašu samosvijest i zadovoljstvo prilikom rada. Da li ih želite isprobati? Uredski stolci nude vam se u različitim kombinacijama boja.

Značajke

Potpuno ergonomske uredske stolice su namijenjene višesatnom radu za računalom.

Mrežasta leđna strana omogućava bolji protok zraka i s time smanjuje mogućnost znojenja.

Leđnu stranu je moguće nastaviti po visini, tako da se prilagođava različitim visinama korisnika.

Srednji oslonac osigurava namještanje prave tvrdoće baš tamo gdje najviše trebate.

Naslon stolice omogućava zaključavanje u tri različita položaja, ali može ostati i nezaključan za slobodni nagib.

Automatsko podešavanje – naslon, naslon za ruke i naslon za glavu – ne treba dodatne nastavke ili poluge. Zato se prilagode brzo i intuitivno.

Sjedalo nudi dovoljno prostora između sjedećeg dijela i koljena, za bolju cirkulaciju donjih dijelova nogu.

Uredske stolice iTREK sastavljaju se izvanredno brzo. Na podnožje pričvrstite kotače, umetnite polugu i na nju stavite okvir stolice.

Boje

Ergonomski pisarniški stoli Ergovision iTrek

Ergonomski pisarniški stoli Ergovision iTrek

Pisarniški stoli iTrek

Pisarniški stoli Ergovision iTrek

Pisarniški stoli Ergovision iTrek

Pisarniški stoli iTrek

Specifikacija

Neto teža: 21 kg
Bruto teža: 23 kg
Dimenzije embalaže: 1060 x 670 x 460 mm

Upustva

BESPLATNA DOSTAVA

Za sve uredske stolice je dostava na vašu adresu u Sloveniji besplatna i to u roku 2-4 radna dana.

KRATKI ROK ISPORUKE

Uredske stolice imamo na zalihi. Za vrijeme radnog vremena je moguće osobno preuzimanje.

PLAĆANJE NA OBROKE

Omogućavamo vam plaćanje na obroke na 24 mjeseca preko kreditne kartice Visa.

Uredske stolice Ergovision iTrek
Uredske stolice Ergovision iTrek

ERGONOMSKA POTPUNOST

Zbog sve češćeg dugosatnog sjedenja, gdje zaposlenici zadržavaju isti položaj, dolazi do sve više teškoća, kako do bolova u donjem djelu kičme tako i bolova u vratu. Obično uzroke tražimo u nepravilnom položaju te slabijoj kvaliteti stolice. Tradicionalne stolice ne nude dovoljnu potporu donjem dijelu kičme, pa tako kod dužeg sjedenja pritišću na kičmu, te mogu uzrokovati mišićno skeletna oboljenja.

Da bi izbjegli oštećenje kičme i zglobova je bitno da hitno izaberete ergonomsku uredsku stolicu koja će vam pomoći održavati pravilni položaj tijela. Visokokvalitetne ergonomske uredske stolice Ergovision iTrek su svakako pravi izbor, jer vam nude odgovarajuću potporu s funkcijama kao što su nastavljanje visine kičme, kičmene potpore, naslona za glavu, naslona za ruke, multifunkcijski nagibni mehanizam na kotačima i još mnogo toga.

NASLON ZA OSLOBAĐANJE OD NAPETOSTI

Jedna od najvećih odlika Ergovision iTrek ergonomske uredske stolice je u vrhunskom kičmenom dijelu, koji se može prilagoditi strukturi čovjekove kičme. Više puta na dan si zaželimo kraći odmor i počinak prilikom gledanja video sadržaja, slušanja glazbe ili telefonskog poziva.

Prilikom kupovine uredske stolice obično preferiramo jakost naslona, zatim mogućnost da blagim pritiskom leđnog dijela stolicu pomaknemo unazad i dosegnemo nagib u kojem se možemo istinski odmoriti. Zbog odlične zamisli, uredski stolici ostanu prilikom nagiba tabani izravnati s podom. Zato je položaj sjedenja pravilan, a odmor mnogo udobniji.

Uredska stolica Ergovision iTrek
Uredski stolci Ergovision iTrek

RAZLIČITE KOMBINACIJE BOJA

Kao što slab izbor odjeće može pokvariti vaše raspoloženje, tako i slab izbor pokućstva utječe na nezadovoljstvo s okolicom vaše radne sredine koju ste stvorili i daje loš utisak na vanjske posjetitelje. Zato se pobrinite da kupite takvu uredsku stolicu, koja će kreirati eleganciju i udobnost na radnom mjestu, a ujedno će ostvariti dobar utisak vašim posjetiteljima, partnerima i budućim strankama o odlično uređenom interijeru.

Obično je moderan komad namještaja veoma skup, ali sa iTrekom ćete to dobiti po vrlo pristupačnoj cijeni. Odlično dizajniran okvir, izrađen iz izdržljivog lijevanog dijela u bijeloj ili crnoj boji, možete izabrati različite kombinacije boja posebno izabranih tkanina i mrežnog stražnjeg dijela. Zato će vas uredska stolica Ergovision iTrek oduševiti na prvi pogled. Izbor tamno sive, crne, svijetlo sive, tamno narančaste, svijetlo narančaste ili plave boje sjedišta je potpuno vaša odluka.

© 2017, 2018, 2019 WBC d.o.o., Uredske stolice Ergovision. All rights reserved.